Project Aggrandize

Project Aggrandize is an experiential transitional space for the commuters and residents of Jurong East. As it is at the core of the upcoming metropolis, it will be the centre piece of what is to expect the jewel of the west; The Lakeside District for recreation and leisure and the Jurong East commercial and business hub.

The design consists of:

Rain Gardens which purify the precipitation and surface runoff water for the neighbouring lakeside reservoir. 

With clever use of the land, a waiting area is also created beneath the viaducts to prevent idle vehicles congesting the busy roads in surrounding areas. 

Green columns to soften the overall landscape of the site and most importantly, to supply a green lung for the urban. This will help the site grow by providing the absent additional features to make the town a wall balanced and favourable locale.

Designer- Fawwaz Bin Azhar

Supervisor- Toh Yahli, Malcolm Tan, Juniarto

Animation- Fawwaz Bin Azhar

Pavillionstt
overall2
Carpark33edited
overallnighttedited
overall
Do not hesitate to contact me to discuss a possible project or learn more about my work & resume.

© 2019 by Fawwaz Azhar

Contact
  • LinkedIn Social Icon