Power Up Pasir Panjang Competition

The concept for this project is to create a new healthy living hub for the community with a large exhibition space, playscapes , and urban farming facilities housed in the old power station
.
Singaporeans of every generation will rejuvenate, wonder, and explore within this piece of heritage architecture, and a new kind of relationship between heritage buildings and the community will emerge , where the adapted building will not just exist as a shell for aesthetic purpose, but as a living, breathing space, in which the community will create new memories and experiences within it’s walls.

Designer- Fawwaz Bin Azhar, Natalie Lum Yin Yin, Nur Farah, Amanda Yap

Urban Farming_FINAL
Playground_FINAL
TEST01
TEST02
TEST03
F&B Space
STATION B_2
Oil Tanks Plaza
Do not hesitate to contact me to discuss a possible project or learn more about my work & resume.

© 2019 by Fawwaz Azhar

Contact
  • LinkedIn Social Icon