Project Symbiosis

Project Symbiosis is a collaborative effort with the Singapore Prison's Service to create a concept design for the Integrated Staff facility which consists of cafeterias, training grounds, meeting rooms, recreational facilities and education resource library.

The green roof feature was added to provide natural insulation and an element of landscape within the facility. The integration of solar panels was also a feature which enables this annex building to be self sustaining in a highly secure complex.

Designer- Fawwaz Bin Azhar

Animation- Fawwaz Bin Azhar

testpers1
testpers2
greentop1
Pers5
Pers7
Pers6
Pers8
learningcenter2
Pers2
Do not hesitate to contact me to discuss a possible project or learn more about my work & resume.

© 2019 by Fawwaz Azhar

Contact
  • LinkedIn Social Icon